skip to Main Content

Onafhankelijke taxatie voor de bank of geldverstrekker

Het Waarderingsinstituut is een veelzijdig bureau met kennis van zaken over woningen en commercieel onroerend goed. In de Overbetuwe zijn we koploper op het gebied van onafhankelijke taxaties voor banken of geldverstrekkers. Daarnaast zijn we duurzaamheidsexpert, en kunnen we u adviseren over de toekomst van uw pand.

Onafhankelijke taxatie

Bent u op zoek naar een onafhankelijke taxateur, bijvoorbeeld omdat u bij een bank of geldverstrekker werkt? Dan zit u goed! Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij taxaties voor particulieren, banken en bedrijven. Wij zijn specialist in het gebied Overbetuwe (o.a. Nijmegen en Arnhem), maar adviseren ook in een groter gebied.

Duurzaamheidsexpert

Naast onafhankelijk taxateur zijn we ook duurzaamheidsexpert. Duurzaamheid heeft de toekomst, en juist gebouwen en de gebouwde omgeving spelen daar een cruciale rol in. Om die gebouwen toekomstproof te maken, zijn er duurzaamheidskeurmerken in het leven geroepen. De grootste en internationaal meest gerenommeerde is het BREEAM-NL keurmerk. Als één van de eerste mogen wij dit keurmerk uitgeven, als duurzaamheidsexpert. 

Een combinatie van onafhankelijke taxatie en duurzaamheid keurmerk

Uiteraard is het mogelijk om onze beide expertises te combineren. Als we er toch zijn..! Dat is geen slecht idee, want naarmate de regelgeving voor duurzaamheid van gebouwen wordt aangescherpt, komen er kosten kijken bij het verduurzamen. Het is dus een goed idee om te weten hoe uw (nieuwe) pand of woning ervoor staat, wat eventuele kosten zijn om de duurzaamheid te verbeteren en hoe u dat het beste kunt doen. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Wij beantwoorden al uw vragen

Bedrijfspanden, woningen en commercieel onroerend goed zijn ons werk. Hier houden we ons mee bezig, en we weten er alles van. Die kennis delen we graag met u! Of het nu over een onafhankelijke taxatie, het BREEAM-NL duurzaamheidskeurmerk of iets anders gaat; we staan u graag te woord! 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top