skip to Main Content

Bedrijfstaxatie – taxatie aankoop bedrijf

Gaat u de stap (opnieuw) wagen en investeren in een bedrijfspand? Laat ons dan het pand taxeren, om er zeker van te zijn dat u een onafhankelijk oordeel krijgt. Hiermee krijgt U  onder andere advies over de gevraagde prijs en inzicht in de mogelijkheden van het pand, ook op het gebied van duurzaamheid en energie. Op basis van onze ’taxatie aankoop bedrijf’ kunt u een goed onderbouwde keuze maken, en u tot koop van het onroerend goed overgaat.  

Bedrijfstaxatie bij aankoop bedrijf  

Bij een bedrijfstaxatie draait het om de juiste aanpak en de correcte waarderingsgrondslag. Specifiek toegesneden op het doel waarvoor u de bedrijfstaxatie nodig heeft, brengt het Waarderingsinstituut daarom een helder en objectief TMI rapport uit met de waardering van bedrijf. Hierin worden zowel onroerend goed (gebouwen) als ook het gehele machinepark in meegenomen. Bij een bedrijfstaxatie kijken we naar:

  • de locatie
  • het bestemmingsplan 
  • de bodemgesteldheid 
  • prijzen van omliggend vergelijkbaar vastgoed

Doordat wij taxeren volgens de TMI richtlijnen, bent u ervan verzekerd dat we een nauwkeurige en objectieve waardebepaling aanbieden.

Het Waarderingsinstituut: waardevolle taxatie voor aankoop bedrijf

Het Waarderingsinstituut is de meest professionele en betrouwbare partner op het gebied van bedrijfstaxaties. Dankzij onze jarenlange ervaring als TMI taxateur, VBO makelaar en BREEAM-NL duurzaamheidsexpert hebben we een breed onroerend goed portfolio. Bij de taxatie aankoop bedrijf kunt u dan ook zeker uw voordeel doen met al die expertise. Zo weet u precies op welke basis u een bod kunt doen. Het is makkelijker schakelen op basis van feiten, en die feiten kunnen we u geven in ons taxatierapport.

Het Waarderingsinstituut voorziet u van informatie

Meten is weten, en ook de waarde van onroerend goed is meetbaar. Mits u een goede taxatiepartner in de arm neemt! Wij kennen de vastgoedmarkt als geen ander. Omdat wij werken in de regio Arnhem/ Nijmegen/ Overbetuwe, zijn we goed op de hoogte van plannen en prijzen. Zo kunnen we u breed adviseren. Om meteen op de hoogte te zijn van toekomstige regelgeving en de duurzaamheid van het pand waarin u interesse heeft, kunt u ook bij ons terecht. Als duurzaamheidsexpert kunnen we dit meteen meenemen in ons rapport. 

Een professionele waardebepaling voor bedrijven

Onze taxatierapporten zijn professioneel en nauwkeurig, en worden in die hoedanigheid dan ook geaccepteerd bij banken en financiële instellingen.  We taxeren zowel bedrijven als woningen, en doen dit al jaren lang op het hoogste niveau. Uiteraard beantwoorden we graag uw vragen, en uiteraard kunnen we vrijblijvend een offerte samenstellen. Samen zorgen we voor een realistische waardebepaling, zodat uw investering zo veilig mogelijk is. 



Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Back To Top