skip to Main Content

Vastgoedtaxatie

Verkoop bedrijf

Voor een volledige bedrijfstaxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete en betrouwbare commerciële waardering. U ontvangt een TMI rapportage van hoge kwaliteit met volledige onderbouwing.

Aankoop bedrijf

Gaat u investeren in een bedrijfspand? Op basis van een bedrijfstaxatie kunt u de juiste keuze maken. Bij ons bent u zeker van een onafhankelijk oordeel over de gevraagde prijs en de mogelijkheden van het pand.

Hypotheek

Vraagt u een hypotheek aan voor een nieuw pand of een uitbreiding van uw huidige pand? De geldverstrekkende partij zal vragen om een taxatierapport. Wij leveren een rapport volgens de gestelde eisen en regels.

Herbouwwaarde

Voor het afsluiten van een verzekering is het verplicht om van te voren een schadebedrag voor uw object vast te stellen. Laat deze taxatie op de juiste manier uitvoeren om onder- of oververzekering te voorkomen.

Financiering

Vraagt uw bank of geldverstrekker om een taxatie ten behoeve van financiering? Wij leveren rapporten die vakkundig zijn en door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd worden als onderbouwing voor een financiering.

Jaarrekening

Voor bedrijfseconomische waarderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Als onderdeel bij het opstellen van een jaarrekening, maar ook voor financiering van (ver)huur of (ver)koop. Objectief, commercieel en volgens gestelde eisen.

Vastgoedtaxatie van het Waarderingsinstituut

Met een vastgoedtaxatie bepalen we de waarde van het vastgoed. Een vastgoedtaxatie wordt opgeleverd in een rapport, dat meestal al een aantal weken geldig blijft. Daarna kan de waarde veranderen, doordat de omgeving verandert, of doordat er wijzigingen in het vastgoed zelf worden aangebracht.

Doelen van een vastgoedtaxatie

De vastgoedtaxatie kan voor verschillende doelen dienen, meestal wordt het gebruikt om een hypotheek te verkrijgen. De bank gebruikt dat om te bepalen of de gevraagde hypotheek voldoende onderpand heeft en of het verstrekken van een hypotheek verantwoord is. Een taxatie kan ook worden gebruikt om onder andere te bepalen in hoeverre een verandering in de waarde van het vastgoed is opgetreden. Andere redenen waarom we vaak vastgoedtaxaties uitvoeren, is voor de verzekering (taxatie herbouwwaarde) of voor een jaarrekening

Een deskundige taxatie

Laat uw vastgoedtaxatie altijd uitvoeren door een professionele partij. Hiermee weet u zeker dat de taxatie objectief wordt uitgevoerd, en dat financiële instellingen het taxatierapport erkennen. Dat is bij ons het geval. Wilt u meer weten, of direct een afspraak plannen? Neem dan nu contact met ons op.

Een gecertificeerde taxatie van uw woning

Voor een volledige bedrijfstaxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete en betrouwbare commerciële waardering. U ontvangt een TMI rapportage van hoge kwaliteit met volledige onderbouwing.

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Back To Top