skip to Main Content

Verkoop kerk

Als een kerk of kerkgebouw wordt verkocht, is het belangrijk om een aantal zaken in overweging te nemen. Ten eerste moeten de eigenaren van het gebouw ervoor zorgen dat ze de juiste vergunningen en toestemmingen hebben om het gebouw te verkopen. Dit kan afhankelijk zijn van de wetgeving in de regio waar het gebouw is gelegen en van eventuele beperkingen die zijn opgelegd aan het gebruik van het gebouw.

Prijsbepaling

Verder is het belangrijk om een goede prijs voor het gebouw te bepalen. Dit kan worden gedaan door een professionele taxateur in te schakelen om een taxatie uit te voeren, of door te kijken naar vergelijkbare gebouwen die recent zijn verkocht in de omgeving en de waarde daarvan als richtlijn te gebruiken.

Adverteren

Tenslotte is het belangrijk om het gebouw goed te adverteren als het wordt verkocht. Dit kan door middel van advertenties in lokale kranten of op websites die zich richten op de verkoop van vastgoed. Het kan ook nuttig zijn om een makelaar in te schakelen om het gebouw te verkopen. De makelaar kan helpen bij het bepalen van de juiste prijs en kan potentiële kopers naar het gebouw leiden.

Portfolio

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Back To Top