skip to Main Content

Doe de quickscan en check de duurzaamheid van uw bedrijfspand

Nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn er steeds meer goede initiatieven om daar als bedrijf op in te springen. Zo is er de BREEAM quickscan, waarmee u kunt zien hoe het staat met de duurzaamheid van uw bedrijfspand.

Scan de duurzaamheid van uw bedrijfspand

De BREEAM quickscan is een initiatief van DGBC, de Stichting Dutch Green Building Council. Zij hebben als doel om zo veel mogelijk gebouweigenaren, beheerders en gebruikers de quickscan te laten invullen. Door in kaart te brengen hoe het met bedrijfspanden in Nederland staat, kunnen we de duurzaamheid verbeteren. Door de verzamelde data te combineren met de reeds beschikbare databases (DGBC, Kadaster, RVO, Google) kan kennis worden ontwikkeld en strategisch beleid worden gevoerd.

Hoe werkt de scan

U vult de gegevens in en krijgt een indicatieve score voor uw gebouw. In de resultaten wordt uw bedrijfspand vergeleken met andere panden waar we een score van hebben. We kijken daarbij naar: 

  • De benchmark van alle gecertificeerde gebouwen
  • Het gemiddelde van alle participanten die de scan hebben ingevuld
  • Individuele gebouwen

Na het invullen van de BREEAM-NL In-Use Quickscan kunt u uw gebouw vergelijken met andere gebouwen. U kunt de score opslaan of exporteren als PDF. Ook krijgt u uiteraard tips over de verschillende manieren waarop u de duurzaamheid van uw bedrijfspand kunt verbeteren. 

Wilt u meer de diepte in?

Om meer informatie te krijgen over de duurzaamheid van uw bedrijfspand, kunt u uiteraard bij ons terecht. Het Waarderingsinstituut voert duurzame taxaties uit, en is aangesloten bij DGBC. Wij zijn gecertificeerd om het BREEAM keurmerk uit te geven!

Wat is BREEAM

BREEAM is een initiatief van DGBC. Het is een nationaal en internationaal keurmerk om de duurzame prestaties van gebouwen, sloopprojecten en gebieden te beoordelen.

Doe de quickscan!

De quickscan van BREEAM vindt u hier. Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op! Bij het Waarderingsinstituut vinden we duurzaamheid belangrijk, en als één van de eerste makelaars en taxateurs in Nederland specialiseren we ons op dit vlak. 

Back To Top