skip to Main Content

 

TMI Bank taxatie

Een kwalitatieve taxatie is nodig voor uw bank. Geen probleem! Wij zijn aangesloten en werken volgens de TMI richtlijnen . Uw rapport is TMI-proof.


Ik wil gratis advies

TMI taxatie nodig voor de bank?

Banken gaan voor kwaliteit en standaarden. Een logische gedachte want dan kan ze altijd appels met appels vergelijken. TMI staat voor Taxatie Management Instituut en zorgt voor deze kwaliteit en standaarden op het gebied van taxeren. Standaard betekent in dit geval, het juiste proces richting de juiste taxatie.

De juiste banktaxering van uw bedrijf en/of vastgoed

Een taxatie is belangrijk. Een neutraal persoon die het proces nog niet kent en hierdoor alles op een eerlijke waarde kan schatten. Onze onafhankelijke taxateurs kijken naar alle eigenschappen van het bedrijf en/of het vastgoed. Op deze manier wordt stap voor stap duidelijk wat de totale waarde is. Het is belangrijk dat de bank deze taxering op de juiste waarde kan schatten. Daarom willen steeds meer banken een onafhankelijk rapport met TMI keurmerk.

Aankoop of verkoop van bedrijfs(pand) door erkend bedrijf

Of het nu aankoop of verkoop betreft, bij een waarde taxatie brengen wij alles dat speelt in het bedrijf in kaart. Door ons onafhankelijke oordeel krijgt u altijd een onafhankelijke uitkomst. U krijgt onder andere advies over de gevraagde prijs en inzicht in de mogelijkheden van het pand. Op basis van ons rapport kunt u een goed onderbouwde keuze maken of het bedrijfspand daadwerkelijk geschikt is voor uw aankoop of verkoop.

Wat kunt u van het Waarderingsinstituut verwachten?

Een goed onderbouwd taxatierapport dat u verder helpt bij de bank. Wij zijn praktisch ingesteld en zullen u een realistisch beeld geven van de situatie. Samen bespreken we de inzichten en mogelijkheden. Ga vandaag nog aan de slag en vraag een taxatie aan. Krijg inzicht en overzicht.

Over het Waarderingsinstituut

Wij zijn een onafhankelijk gecertificeerde organisatie die is aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI, onderdeel van NVM Business) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Wij werken volgens de Europese en Internationale regelgeving. Wij werken uitgebreid aan uw taxatie. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons voorop.

Direct advies van een erkende taxateur?

Laat een van onze taxateurs vandaag nog contact met u opnemen


Neem contact met mij op

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

NVM Business
TMI Taxatie
NRVT Taxateur
RICS Taxateurs
Tegova Taxateur
NWWI Taxatie

Back To Top