skip to Main Content

Advies strategisch vastgoed

Strategisch vastgoedadvies

Naast de taxatiediensten treedt het Waarderingsinstituut, in de sterk veranderende markt, ook steeds vaker op als adviseur in processen waar de waarde van de activa van belang is.


Geef mij advies

Register vastgoed taxateur
CEI Taxatie Keurmerk
Tegova Keurmerk Waardebepaling
NWWI Taxatie
VBO Taxatie
VNONCW Taxatie
TMI waardebepaling

Strategisch vastgoedadviseur

De vastgoedsector is een belangrijke economische motor. Het Waarderingsinstituut is voortdurend bezig met de ontwikkelingen binnen deze sector om hier optimaal op in te spelen. Hierdoor kunnen wij de rol als strategisch vastgoedadviseur in de markt met verve vervullen.

Onafhankelijk en aangesloten bij TMI en NWWI

Het Waarderingsinstituut is een onafhankelijk gecertificeerde organisatie dat is aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI, onderdeel van NVM Business) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Wij werken volgens de richtlijnen van Platform Taxateurs en Accountants (PTA) en de Europese en Internationele regelgeving. Ook financiĆ«le – en fiscale vraagstukken zijn ons niet vreemd.

Onder volledige kwaliteitsborging zijn wij in staat om u geheel onafhankelijkheid in een “full service” te adviseren en de ondersteunen. Als basis werken wij uitsluitend met de geldende wet- en regelgeving welke door de brancheorganisaties en overheid zijn bepaald en zijn vastgelegd door onderstaande belanghebbende nationale en internationele organisaties:

– European Valuation Standards (EVS) – TEGoVA (bleubook)
– International Valuation Standards (IVS) – RICS (redbook)
– Platform Taxateurs en Accountants (PTA) – NBA (Ned. Beroepsorganisatie van Accountants)
– Asset Quality Review – waarderen activa bedrijven (kwaliteitsborging)

Gecertificeerd makelaars-taxateurs team

Al onze taxateurs zijn geregistreerd bij VastgoedCert en/of Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs (SCVM) welke is geaccrediteerd door Det Norske Veritas (DNV). Hiermee beschikt het Waarderingsinstituut over gecertificeerd makelaars-taxateurs team dat in staat is, om voor u een geacrediteerd advies in de vorm van een taxatierapport uit te brengen welke door Financiele Instellingen, Accoutants, Belastingdienst en Nationale Hypotheek Garantie geaccepteerd worden. Onze taxatierapporten worden erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en gevalideerd door de Stichting Taxatie en Validatie (StenV) en vastgelegd in het ISO 9001:2008 addendum.

Direct strategisch advies over vastgoed?

Laat een van onze taxateurs vandaag nog contact met u opnemen


Neem contact met mij op

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

Back To Top