skip to Main Content

Bekijk hier onze diensten

Als ondernemer een bedrijf, onderneming of bedrijfspand verkopen, kopen, taxeren, overnemen of laten waarderen. Ook voor coöperaties, gemeenten, woningstichting, vereniging van eigenaren of beleggers met een vastgoed portefeuille waarderen wij in opdracht van de eigenaar, bank of accountant uw vastgoed op marktwaarde, dit conform de opgelegde en vereiste waarderingsrichtlijnen. Overleg eerst met één van onze vastgoed specialisten met juridische en fiscale kennis.

Taxateur Hans Hasselbach

Hans Hasselbach, de man achter Waarderingsinstituut

Hans Hasselbach, geboren in 1966, heeft uitgebreide ervaring in advisering in financiën en vastgoed. Hans is een mensen mens, eerlijk, doortastend, vaardig, leergierig en oprecht.

Hans is ooit begonnen als administratief medewerker. Daarop volgend heeft Hans jarenlang zelfstandig als interim financial gewerkt. Een aantal grote opdrachtgevers waren: Heinz Nederland, Horesca Nederland en Lloyds Pharmacy.

Vervolgens bezig gehouden met due diligences onderzoeken en van hieruit ruime ervaring opgedaan in assets quality review en vastgoed transactie, bedrijfsovernames. Verder heeft Hans een aantal vastgoed opleidingen gevolgd (Bedrijfskunde HBO) als register makelaar taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed. Daaruit voortvloeiend kwamen al snel veel opdrachten.

De basis van Waarderingsinstituut is gevormd. Ook is Hans bevoegd door TMI Taxatie Management Instituut om al het vastgoed binnen de regelgeving te mogen waarderen. Dit in combinatie met de fiscale en bedrijfskundige achtergrond een professioneel gesprekspartner voor bedrijfsovernames. Tevens heeft Hans recent de opleidingen rev. Register European valuation en Rics valuation afgerond.

Meer weten? Bekijk onze taxatiediensten.

Onze bedrijfstaxaties

Verkoop bedrijf

Voor een volledige bedrijfstaxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete en betrouwbare commerciële waardering. U ontvangt een TMI rapportage van hoge kwaliteit met volledige onderbouwing.

Aankoop bedrijf

Gaat u investeren in een bedrijfspand? Op basis van een bedrijfstaxatie kunt u de juiste keuze maken. Bij ons bent u zeker van een onafhankelijk oordeel over de gevraagde prijs en de mogelijkheden van het pand.

Hypotheek

Vraagt u een hypotheek aan voor een nieuw pand of een uitbreiding van uw huidige pand? De geldverstrekkende partij zal vragen om een taxatierapport. Wij leveren een rapport volgens de gestelde eisen en regels.

Herbouwwaarde

Voor het afsluiten van een verzekering is het verplicht om van te voren een schadebedrag voor uw object vast te stellen. Laat deze taxatie op de juiste manier uitvoeren om onder- of oververzekering te voorkomen.

Financiering

Vraagt uw bank of geldverstrekker om een taxatie ten behoeve van financiering? Wij leveren rapporten die vakkundig zijn en door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd worden als onderbouwing voor een financiering.

Jaarrekening

Voor bedrijfseconomische waarderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Als onderdeel bij het opstellen van een jaarrekening, maar ook voor financiering van (ver)huur of (ver)koop. Objectief, commercieel en volgens gestelde eisen.

Een gecertificeerde taxatie van uw woning

Voor een volledige bedrijfstaxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete en betrouwbare commerciële waardering. U ontvangt een TMI rapportage van hoge kwaliteit met volledige onderbouwing.

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Back To Top