skip to Main Content

 

Bedrijfstaxatie?

Wij denken graag met u mee en bepalen de waarde van uw bedrijf. Wij komen graag bij u op gesprek om de mogelijkheden te bespreken.


Ik wil gratis advies

Bedrijfstaxatie voor de waardebepaling van uw bedrijf

Wat is het waard? Een vraag die vaak wordt gesteld en speelt bij ondernemers in het hoofd. Een goede waardebepaling is pas mogelijk als het bedrijf wordt getaxeerd. Met een eigen inschatting zal je vast een goed eind op weg zijn. Echter mist de onderbouwing en de exacte inschatting. Wij helpen u om de waarde van uw (toekomstig) bedrijf in kaart te brengen.

TMI taxatie

Taxateren is een precies proces en moet de kwaliteiten van het bedrijf in kaart brengen. Wij werken daarom op basis van een TMI rapportage. Hierdoor heeft u altijd de hoogste kwaliteitsstandaard met de juiste onderbouwing. Door dit proces wordt stap voor stap bepaald wat de waarde is. Er wordt een eerlijke taxatierichtlijn met de juiste uitgangspunten.

Bedrijfs- en vastgoedwaarde

Een bedrijf is meer dan alleen inboedel, goodwill of omzet. Er is vaak ook nog vastgoed aan verbonden. Wellicht zelfs meerdere locaties en panden. Het totaalbeeld, daar gaat het ons bij de taxatie om. Wij brengen de gehele situatie in kaart. Een uitgebreid taxatierapport met alle facetten die er toe doen.

Wat kunt u van het Waarderingsinstituut verwachten?

Een goed taxatierapport dat u verder helpt, dat spreekt voor zich. Wij gaan snel, goed en deskundig te werk. Wij zijn praktisch ingesteld. Wij zullen u een realistisch beeld geven van de huidige situatie. Samen bespreken we de inzichten en mogelijkheden. Ga vandaag nog aan de slag en vraag een taxatie aan. Krijg inzicht en overzicht.

Over het Waarderingsinstituut

Wij zijn een onafhankelijk gecertificeerde organisatie die is aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI, onderdeel van NVM Business) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Wij werken volgens de Europese en Internationale regelgeving. Wij werken uitgebreid aan uw taxatie. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons voorop.

Direct advies van een erkende taxateur?

Laat een van onze taxateurs vandaag nog contact met u opnemen


Neem contact met mij op

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

NVM Business
TMI Taxatie
NRVT Taxateur
RICS Taxateurs
Tegova Taxateur
NWWI Taxatie

Back To Top