skip to Main Content

Onze bedrijfstaxaties

Verkoop bedrijf

Voor een volledige bedrijfstaxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een complete en betrouwbare commerciƫle waardering. U ontvangt een TMI rapportage met volledige onderbouwing en van hoge kwaliteit.

Aankoop bedrijf

Gaat u investeren in een bedrijfspand? Op basis van een bedrijfstaxatie kunt u de juiste keuze maken. Bij ons bent u zeker van een onafhankelijk oordeel over de gevraagde prijs en de mogelijkheden van het pand.

Hypotheek

Vraagt u een hypotheek aan voor een nieuw pand of een uitbreiding van uw huidige pand? De geldverstrekkende partij zal vragen om een taxatierapport. Wij leveren een rapport volgens de gestelde eisen en regels.

Herbouwwaarde

Voor het afsluiten van een verzekering is het verplicht om van te voren een schadebedrag voor uw object vast te stellen. Laat deze taxatie op de juiste manier uitvoeren om onder- of oververzekering te voorkomen.

Financiering

Vraagt uw bank of geldverstrekker om een taxatie ten behoeve van financiering? Wij leveren rapporten die vakkundig zijn en door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd worden als onderbouwing voor een financiering.

Jaarrekening

Voor bedrijfseconomische waarderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Als onderdeel bij het opstellen van een jaarrekening, maar ook voor financiering van (ver)huur of (ver)koop. Objectief, commercieel en volgens gestelde eisen.

Een gecertificeerde taxatie van uw woning

Wij zijn ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerde taxateur. Wij leveren u woningtaxaties op maat en deze woningtaxaties worden gevalideerd door het NWWI. Mede hierdoor kan het Waarderingsinstituut u van een vakbekwaam en onafhankelijk taxatierapport voorzien.

Direct advies van een erkende taxateur?

Laat een van onze taxateurs contact met u opnemen

Neem contact met mij op

Benieuwd of wij actief zijn bij jou in de buurt?

NVM Business TMI Taxatie NRVT Taxateur RICS Taxateurs Tegova Taxateur NWWI Taxatie

Praktisch

Duidelijk

Realistisch

Slagvaardig

Back To Top